Filtru Cado 320
  • Filtru Cado 320

Filtru Cado 320

Filtru Cado 320

349,00 lei
cu TVA
Filtru de inlocuit pentru purificatorul de aer Cado 320i
Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Filtru Cado pentru purificator FL-C320 EU

Compatibil cu modelele AP-C320i/AP-C200
Sistemul Photoclea al purificatorului Cado, combina capacitatea excelenta de absorbtie a filtrului de Carbon activ cu o acoperire fotocatalitica sensibila la lumina.

Sistemul Photoclea degradeaza automat si elimina bacteriile si substantele chimice care se aseaza pe suprafata sa - rezultand o absorbtie consistenta, puternica si performanta si capacitate de autoregenerare care asigura o perioada de viata mai lunga.

Mecanism de auto-curatare in 3 pasi:
• Absorbtia: Substantele nocive gazoase si mirosurile se depun la filtru;
• Descompunere: Acoperirea fotocatalitica reactioneaza la lumina vizibila si descopune particulele in apa si dioxid de carbon;
• Regenerarea: Forta de aspirare a filtrului este regenerata prin functia de auto-curatare. Acest lucru confera filtrului o durata mai lunga de viata.
Prin mecanismele de filtrare, purificatoarele CADO pot captura substante mai mici de 0.09 μm sau chiar mai mici, cu alte cuvinte, PM2.5 nu poate trece de un filtru CADO - nici macar poluanti, cum ar fi praf, mirosul animalelor de companie, mirosul de mancare, fum de tigara, formaldehide, polen, fungi, virusuri si bacterii.
FL-C320EU
8 Produse

Referinte specifice

chat Comentarii (0)

Customers who bought this product

0