Filtru HEPA antibacterial Xiaomi

Filtru HEPA antibacterial Xiaomi

Filtru HEPA antibacterial Xiaomi

139,00 lei
cu TVA
Filtru antibacterial Xiaomi pentru purificatoarele de aer Xiaomi, codSCG4011TW
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi este dotat cu filtru HEPA ultra-filtrat H11, capabil sa retina pana la 99% din particulele fine PM0.25.
Purificator aer Xiaomi Mi Pro functioneaza cu un filtru Toray PP ultra-dens si un filtru PET HEPA pentru a filtra polenul si alte particule alergene care se pot respira, sub PM2,5 µm. Prin urmare, Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi va putea filtra 99% din particulele PM0.3 si 99% din particulele PM2.5 prezente in aerul din camera.

Datorita formei sale, Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi efectueaza o filtrare completa de 360 de grade si o curatare eficienta in 4 straturi.
Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi efectueaza filtrarea si curatarea efectiva pe 4 straturi (prefiltru, filtru mic, filtru HEPA si carbune activ de inalta calitate).Forma cilindrica permite filtrarea 360 grade a particulelor fine de praf si alte particule nocive.

Prefiltru: Este fabricat din material extrem de puternic, dar flexibil, care poate rezista la actiunile substantelor ca grasimi, acizi, baze si majoritatea solventilor. Forma cilindrica rezolva filtrarea primara "pre" a prafului, parului si a altor particule plutitoare mai mari.

HEPA: Eficient si cu particule de dimensiuni mari, totodata filtrul HEPA este adesea folosit in spitale si laboratoare pentru a filtra particule de dimensiuni foarte mici.

Carbune activ de calitate
Carbunele activ neutralizeaza gazele nocive pe care HEPA nu le poate filtra.
Monitorizarea uzurii in timp real

Din cand in cand, in functie de volumul de utilizare, orice filtru isi pierde eficienta si trebuie inlocuit. Se recomanda schimbarea Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi la fiecare sase luni sau mai des, in functie de intensitatea utilizarii. Utilizati aplicatia din MI Home pentru a monitoriza starea filtrului.

Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi este compatibil cu Purificator aer Xiaomi Mi Pro, Purificator aer Xiaomi Mi, Purificator aer Xiaomi Mi 2.
SCG4011TW
2 Produse

Fisa tehnica

Greutate
1,840 Kg
Pachetul continue
1 Filtru Antibacterial

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0