• -50%
Filtru Purificator Cado MP-C20U
  • Filtru Purificator Cado MP-C20U
  • Filtru Purificator Cado MP-C20U

Filtru Purificator Cado MP-C20U

Filtru Purificator Cado MP-C20U

47,95 lei Economiseste 50%
95,90 lei
cu TVA

Filtru pentru purificatorul Cado MP-C20U

Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Filtrul Photoclea.
Filtrele cado fotocatalitice cu funcție de auto-curățare.
Sistemul propriu photoclea al purificatorului cado, combină capacitatea excelentă de absorbție a carbonului cu o acoperire fotocatalitică sensibilă la lumină.
Sistemul Photoclea degradează automat și elimină bacteriile și substanțele chimice care se așează pe suprafața sa - rezultând o absorbție consistentă, puternică și performanță.
Mecanism de auto-curățare
1. Absorbția - Substanțele nocive gazoase și mirosurile se depun la filtru.
2. Descompunere - Acoperirea fotocatalitică reacționează la lumina vizibilă și sparge particulele în apă și dioxid de carbon.
3. Regenerarea - Forța de aspirare a filtrului este regenerată prin funcția de auto-curățare. Acest lucru conferă filtrului o durată mai lungă de viață.

Filtre de înaltă performanță care nu pierd nimic, au două straturi care asigură atât o putere de aspirare ridicată, cât și capacitatea de afiltra particulele dăunătoare, polenul și praful suflate prin închiderea și deschiderea ușilor și apropierea oamenilor.
Filtrul de carbon activ cu lumină albastră, acoperit cu fotocatalizator, absoarbe și descompune substanțele nocive.
Filtrul tip HEPA antibacterian cu ioni de argint captează particule minuscule și previne creșterea virușilor, fungiilor, bacteriilor și a altor organisme periculoase etc.

Fără scapare pentru poluanții invizibili.

Particulele PM2.5 - care au devenit recent o preocupare majoră pentru sănătatea internațională - se referă la particule de aproximativ 2,5 μm sau mai puțin.
Filtrele cado pot captura substanțe mai mici de 0,09 μm * sau mai puțin, cu alte cuvinte, PM2.5 nu poate trece de un filtru cado - nici măcar poluanți, cum ar fi praf, mirosul animalelor de companie, mirosul de mâncare, fum de țigară, formaldehide, polen, fungi, virusuri și bacterii, PM2.5

FL-C20 EU
5 Produse

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0