• -100,00 lei
Aspirator Dreame  V9 Wireless Cleaner - Resigilat

Aspirator Dreame V9 Wireless Cleaner - Resigilat

Aspirator Dreame V9 Wireless Cleaner - Resigilat

899,00 lei Economiseste 100,00 lei
999,00 lei
cu TVA

Aspirator fara fir Dreame V9

Produs nou, expus in showroom, functional si complet 100%.

*Pentru conformitate si mai multe informatii despre produs, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722210370 sau va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr.287 Pallady Rental (IOR-2), et.1, Sector 3 32258 Bucuresti, ROMANIA.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 este ideal pentru orice tip de suprafete si functioneaza cu o putere de aspirare incredibila, de pana la 20.000 kPa, care va face curatenia mai usoara ca niciodata si va reduce considerabil efortul tau.


Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 are motorul digital Space 3.0 fara perie, care se invarte cu pana la 100.000 rotatii pe minut. Acesta genereaza 120 AW si 20.000 Pa care te ajuta sa cureti mai bine praful, firele de par si alte particule.


Filtrarea HEPA a Aspiratorului fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 se realizeaza in cinci etape, in care se aspira praful de pana la 0,3 microni si 99,99% din alergeni. Aspirarea acestora se efectueaza fara pericolul ca vreuna din particule sa ajunga la motorul Aspiratorului fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9. De asemenea, nu exista riscul de a se forma poluanti secundari in timpul utilizarilor viitoare.


Durata de aspirare este de pana la 60 de minute
Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 asigura aspirarea intr-o sesiune de pana la 380 metri patrati timp de pana la o ora


Cap de curatare a rolei pentru suprafete delicate
Capul de curatare pentru suprafete delicate a Aspiratorului fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 este conceput pentru tot felul de firimituri, praf si par de pe canapele, saltele, pat, perne.
De asemenea, capul de curatare moale a Aspiratorului fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 este echipat cu structura de pieptanare, care evita infasurarea parului in jurul rolei.Cap electric de curatare a acarienilor
Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 este dotat cu un cap de curatare a acarienilor cu motor independent incorporat. Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 poate indeparta urmele de piele moarta si acarienii invizibili din saltea. Efectul de curatare este la 99,99%, ceea ce iti permite sa traiesti intr-un mediu mai curat, ferit de alergeni.


Perie de praf si accesoriu pentru crapaturi
Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 este dotat cu o perie de praf pe care o poti folosi pentru a indeparta usor praful de pe ecrane si suprafetele dure si o unealta proiectata pentru curatarea precisa a marginilor si a golurilor inguste. De asemenea, Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 face curatarea mașinii la fel de usoara precum stersul prafului.


Golirea sacului
Poti goli Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 cu o singura apasare de buton


Statie de incarcare

Poti monta pe perete statia de incarcare a Aspiratorului fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9. Incarcarea Aspiratorului fara fir (cordless) Dreame V9 dureaza doar 3,5 ore ceea ce il fac gata de utilizare ori de cate ori ai nevoie.

CLEANVAC
1 Obiect

Fisa tehnica

Greutate
3.3 Kg
Dimensiuni
60.00 X 22.00 X 23.00 Cm
Baterie
Li-Ion, 2500mAh/400W
Putere
400W
Pachetul continue
1 Aspirator, Tub De Extensie Flexibil, Perie Cilindrica, Cap Aspirare Spatii Inguste, Perie Anti-Acarieni, Manual Utilizare
Timp Incarcare Completa
3.5 Ore
Capacitate
0.5 L

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0