• La reducere!
  • -50,00 lei
Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner - Resigilat

Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner - Resigilat

Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner - Resigilat

949,00 lei Economiseste 50,00 lei
999,00 lei
cu TVA

Robot aspiratorXiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, cod:SKV4093GL

Produs nou, nefolosit, expus in showroom, functional si complet 100%.

*Pentru conformitate si mai multe informatii despre produs, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722210370 sau va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr.287 Pallady Rental (IOR-2), et.1, Sector 3 32258 Bucuresti, ROMANIA.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Noua generatie de aspiratoare robot Xiaomi Robot Vacuum Cleaner este acum aici.
Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner este noua versiune a Mi Robot Vacuum Cleaner, imbunatatit cu functia de mop. Are o putere de aspirare crescuta, o capacitate mai mare si poate spala toate tipurile de podelele si pardoseli din casa sau de la birou. Este versiunea de aspirator pe care o astepti de multa vreme.Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner: Capacitate crescuta de curatenie
Design-ul noului robot aspirator Xiaomi a pastrat liniile clasice si culoarea alba specifica brandului. Senzorul laser a fost mutat spre centrul, iar recipientul de praf a devenit mai mare, acum are o capacitate de 0.60L. De asemenea, aspiratorul robot are un rezervor de apa de 200ml. Vine cu o baterie cu capacitatea de 2400 mAh, produsa de LG si Panasonic, cu o autonomie crescuta. In momentul in care aspiratorul mai are doar 15% energie se va duce la statia de incarcare. Odata ce bateria a ajuns la 80% energie dispozitivul va continua curatenia din locul in are a lasat-o. O alta caracteristica a noului motor Xiaomi este ca aparatul poate depasi obstacole cu inaltime de pana la 2 cm, astfel ca un cablu uitat pe jos nu va mai constitui o bariera de netrecut pentruAspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner.


Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner: Motor imbunatatit cu o putere mai mare de aspirare
Noul aspirator robot vine cu o multime de imbunatatiri, ca de exemplu, o capacitate de aspirare mai mare de pana la 2500 PA. Dispozitivul este capabil sa atraga foarte mult praf si mizerie, iar daca ai in casa un animal de companie, parul sau nu va mai fi o problema. De asemenea, aspiratorul robot include un mop ceea ce inseamna o curatenie mai buna: dupa ce a strans si aspirat praful, dispozitivul spala si podeaua.


Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner: Rezervor de apa pentru o curatenie precisa si eficienta
Modelul rezervorului de apa a fost inspirat din natura astfel ca filtrele mentin mopul curat si, totodata, controleaza cantitatea de apa care ajunge pe podea pentru ca tu sa obtii de fiecare data curatenia la care visezi. De asemenea, design-ul a fost gandit astfel incat apa poate fi schimbata cu usurinta, iar mopul inlocuit cat ai bate din palme.
O alta caracteristica a noului aspirator robot este posibilitatea de a spala filtrele de praf ceea ce inseamna ca nu trebuie sa le inlocuiesti atat de des fara teama ca ii va scadea eficienta.
Are o multitudine de senzori


Datorita senzorilor pe care ii are incorporati nu exista nicio urma de indoiala ca Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner isi face treaba cu eficienta si eficacitate. Laserul de masurare a distantelor LDS cu unghi de scanare de 166º monitorizeaza totul in jurul sau asa ca dispozitivul va alege oricand cea mai convenabila ruta pentru curatenie. Laserul se bazeaza pe un procesor Cortex A7 cu o placa grafica (GPU) dual-core Mali 400, care il ajuta sa-si foloseasca mai bine abilitatile.
Control total cu ajutorul telefonului mobil
Multumita aplicatiei Xiaomi poti dirija aspiratorul robot, motitoriza, hotari directia in care sa faca curatenie sau stabili pozitia exacta. Aplicatia iti permite sa il pornesti/opresti, sa modifici modul de curatenie si sa citesti progresul zilnic, saptamanal si lunal al sesiunilor de curatenie. Asadar, utilizarea Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner cu ajutorul aplicatiei este, practic, o joaca inteligenta.
*Se recomanda ca in rezervorul de apa sa se foloseasca apa distilata. Calcarul prezent in apa obisnuita poate bloca rezervorul de apa ceea ce va avea ca efect defectarea aspiratorului.

SKV4093GL
1 Obiect

Fisa tehnica

Greutate
3.6 kg
Dimensiuni
35.3 X 35 X 8.15 Cm
Baterie
2400 MAh LG Li-Ion
Compatibilitate
Compatibil Cu Sistemele Android si IOS
Pachetul continue
1 X Aspirator Robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop, 1 X Cutie De Incarcare, 1 X Filtru, 1 X Mop
Timp Incarcare Completa
In Jur De 250 Minute
Funcții
Aspirare, Mop, Stergere

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0