• -50%
Baseus incalzitor mâini- powerbank si lampa - roz

Baseus incalzitor mâini- powerbank si lampa - roz

Baseus incalzitor mâini- powerbank si lampa - roz

49,50 lei Economiseste 50%
99,00 lei
cu TVA

Baseus încălzitor mâini, powerbank si lampă, culoare roz, codACKDX-04

Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Baseus încălzitor mâini, powerbank si lampă

Încălzitor și powerbank într-unul singur
Încălzitorul și powerbank este un accesoriu perfect cu care vă va încălziti mâinile pe vreme rece și este, de asemenea, un depozit de energie practic pentru echipamentul dvs. mobil. În plus, are o lampă mică de noapte.
Încălzire rapidă
Încălzitorul se încălzește în doar 4 secunde de la pornire. Temperatura sa este cuprinsă între 42 ° C și 55 ° C. Acest lucru vă va încălzi rapid mâinile înghețate.
Încălzirea din ambele părți
Încălzitorul Baseus se încălzește pe ambele părți. Perfect pentru plimbările de toamnă și de iarnă, precum și pentru alte zile mai răcoroase.
Lampa încorporată
Datorită lămpii de noapte mici încorporate, vă puteți bucura în întuneric de lumina moale și caldă pe care o emite fără să vă orbească ochii.
Powerbank
Încălzitorul funcționează, de asemenea, ca o bancă de alimentare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nivelul scăzut al bateriei atunci când nu aveți acces la energie. Trebuie doar să conectați telefonul smartphone la dispozitivul Baseus cu un cablu USB.
Durabil și sigur
Încălzitorul are o baterie încorporată, cu o capacitate de 4000mAh, ceea ce permite utilizarea sa neîntreruptă până la 4 ore. Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, asigură siguranța în timpul utilizării și, în plus, arată extrem de elegant.

ACKDX-04
42 Produse

Fisa tehnica

Greutate
135 g
Dimensiuni
89 x 73 x 40 mm
Culoare
Roz
Material
ABS, aliaj de aluminiu, silicagel
Putere
11 W
Cod produs
ACKDX-04
Producator
Baseus

Referinte specifice

chat Comentarii (0)

Customers who bought this product

0