• -30%
Centrala portabila alimentare energie EcoFlow River 370 - Resigilata

Centrala portabila alimentare energie EcoFlow River 370 - Resigilata

Centrala portabila alimentare energie EcoFlow River 370 - Resigilata

1.539,30 lei Economiseste 30%
2.199,00 lei
cu TVA

Centrală portabila alimentare energie EcoFlow River 370

Produs nou, nefolosit, expus in showroom, functional si complet 100%

*Pentru conformitate si mai multe informatii despre produs, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722210370 sau va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr.287 Pallady Rental (IOR-2), et.1, Sector 3 32258 Bucuresti, ROMANIA.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Centrală electrică mobilă EcoFlow River 370
Ușoară, portabilă și extrem de ușor de utilizat, stația mobilă EcoFlow River 370 vă va oferi energie pentru a vă alimenta electronica ori de câte ori aveți nevoie de ea. Echipat cu nouă porturi diferite (de exemplu, USB, USB-C, AC) pe care le puteți utiliza în același timp, este alegerea perfectă atunci când știți că veți fi într-o situație fără acces la o sursă de alimentare fixă. EcoFlow River 370 are o performanță aproape industrială datorită celor 370 Wh. Este un produs inovator, caracterizat prin cea mai înaltă calitate a lucrării.


Utilizare versatilă pe teren
Greutatea redusă (aproximativ 5 kg) vă permite să luați River 370 aproape oriunde - pentru excursii sub cort, camping, camping, navigație sau ședință foto în aer liber.


Gata de acțiune
În mai puțin de 3 ore veți încărca EcoFlow River 370 până la 90% (folosind ambele porturi de alimentare). Încărcați stația folosind încărcătorul de rețea, panourile solare dedicate sau încărcătorul auto. Încărcarea eficientă a River 370 îl face rapid pregătit pentru alimentarea altor dispozitive.


Alimentați toate dispozitivele necesare
River 370 este capabil să manipuleze o gamă foarte largă de dispozitive. Cu nouă prize independente de ieșire puteți alimenta nouă dispozitive simultan. Încărcați telefonul, tableta, laptopul sau camera foto. Acasă sau la birou, EcoFlow River 370 este perfect pentru alimentarea unui proiector, imprimantă, consolă, televizor, monitor și chiar cuptor, frigider sau moară de vânt. De asemenea, îl puteți folosi în garaj și grădină - pentru scule electrice în timpul renovării și bricolajului sau pentru a aprinde o petrecere în grădina dvs. River 370 va funcționa perfect ca sursă de alimentare de urgență în cazul întreruperilor de curent.


In cutie
River 370
Încărcător
Incărcător de mașină
Cablu USB tip C


Stație de alimentare multifuncțională
Stația River 370 este echipată cu două porturi USB, două porturi USB-C pentru încărcare rapidă, două porturi USB-C pentru încărcare rapidă, două prize standard și o priză auto. Acest lucru permite să acționeze simultan un total de nouă dispozitive. Stația are un afișaj clar cu LED - uri, astfel încât să putem controla cu ușurință, printre altele: nivelul de încărcare a bateriei, informații despre temperatura dispozitivului, informații cu privire la porturile folosite, etc.


Performanță extrem de ridicată
Cu o capacitate imensă de baterie de 100.000 mAh (370Wh), EcoFlow River 370 este capabil să reîncarce:
telefon chiar de 32 de ori,
ceas inteligent de 325 ori,
laptop de 5 ori,
camera de 20 de ori,
Alimentați dispozitivele fără baterii acolo unde aveți nevoie de ele, de exemplu:
mini frigider până la 5 ore,
ventilator la 20 de ore,
lampă la 108 ore,
proiector 5-11 ore.


Energia pură, inepuizabilă a Soarelui
EcoFlow River 370 are capacitatea de a fi reîncărcat prin panouri solare dedicate, astfel încât să îl puteți încărca practic în orice loc, pe vremea potrivită. Utilizarea a două panouri solare EcoFlow 110W vă permite să încărcați centrala electrică la 90% în mai puțin de 3 ore. Panourile solare pot fi combinate, astfel încât să puteți încărca stația EcoFlow și mai rapid.


Siguranță în utilizare
Centrala a fost echipată cu o serie de soluții pentru a face utilizarea sa sigură și eficientă. Carcasa din aliaj de aluminiu gros de patru milimetri protejează celulele bateriei de deteriorări. În plus, fiecare celulă este protejată de un strat protector solid. Sistemul inteligent de monitorizare a căldurii protejează împotriva supraîncălzirii și prelungește durata de viață a bateriei.


Utilizare în toate condițiile
Carcasa dispozitivului este rezistentă la ploaie și stația în sine poate funcționa în intervalul de temperatură de la -20 ° C la 60 ° C. Senzorii inteligenți protejează dispozitivele alimentate de suprasarcină și daune.

1ECO0370
1 Obiect

Fisa tehnica

Greutate
5 kg
Dimensiuni
25 x 16 x 20,8 cm
Temperatura de lucru
-20 ° C - 60 ° C (în timpul încărcării 0 ° C - 45 ° C)
Intrare
USB-C x2 (încărcare prin panouri solare, rețea sau priză auto) 60W fiecare, max 20V
Capacitatea bateriei
370 Wh (100000 mAh 3,7V)
Durata de viață a bateriei
≥500 cicluri de încărcare de până la 80%
Certificate
CE, FCC, RoHS, PSE, standard UL
Temperatura de stocare optima
de la 0 ° C la 35 ° C

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0