• -30%
Panou fotovoltaic Ecoflow 110W
  • Panou fotovoltaic Ecoflow 110W
  • Panou fotovoltaic Ecoflow 110W
  • Panou fotovoltaic Ecoflow 110W

Panou fotovoltaic Ecoflow 110W

Panou fotovoltaic Ecoflow 110W

1.225,00 lei Economiseste 30%
1.750,00 lei
cu TVA
Panou fotovoltaic Ecoflow 110W, compatibil cu centralele Ecoflow Delta si River
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Panouri fotovoltaice EcoFlow 110W
Bucurați-vă de independența energetică cu panourile fotovoltaice mobile EcoFlow. Compatibile cu seria de centrale electrice Delta și River, acestea sunt completarea perfectă a aplicației lor versatile. Generați energie curată, regenerabilă, fără costuri suplimentare. Dimensiunile reduse și eficiența ridicată fac ca panourile să fie potrivite pentru toate condițiile de câmp, dar și în grădina de acasă.Structură complexă pentru o eficiență și mai mare
Construcția multistrat a panourilor EcoFlow asigură eficiență și siguranță. Stratul superior este rezistent la apă și praf. Este 92% transparent, ceea ce permite o utilizare mai eficientă a energiei solare. Stratul transparent de EVA oferă panourilor flexibilitate și îmbunătățește siguranța generală. Structura monocristalină a panourilor garantează o eficiență de 19% -20%. Fibra de sticlă întărită și ultimul strat impermeabil asigură o protecție suplimentară împotriva deteriorării și umezelii.


Tehnologie pentru performanță
Pentru a crește capacitatea de funcționare a panourilor, a fost adaptată o nouă tehnologie de divizare a celulelor fotovoltaice, care generează cu până la 20% mai multă energie la aceeași dimensiune. Puteți utiliza simultan stația EcoFlow ca sursă de energie și o puteți încărca cu panouri care vor furniza continuu energie nouă.


Obțineți și mai multă energie
Conectați panourile pentru a încărca stațiile EcoFlow mai rapid și mai eficient. Panourile sunt echipate cu un port MC4 universal, astfel încât să le puteți combina într-o serie. Pentru încărcarea mai rapidă a stației mobile Delta 1300 sunt suficiente trei panouri de 110W. Pentru a încărca stația River 370, două vor fi suficiente.


Confort in transport și utilizare
Veți transporta panourile în siguranță în pungi dedicate, care pot servi și ca suport pliabil. Puteți poziționa cu ușurință panourile de la 0 ° la 180 ° în funcție de modul în care doriți să le setați la soare.


Facilități de montaj
Datorită cablului lung de 5 metri, puteți plasa panourile în plin soare și centrală electrică mobilă într-un loc convenabil pentru dvs. Cu ajutorul ventuzelor puteți monta panourile pe suprafețe netede, cum ar fi ferestrele sau acoperișul mașinii.

1ECO1000-02
1 Obiect

Fisa tehnica

Greutate
4 kg
Putere
110 W (+/- 5 W)
Tensiune de ralanti
21,7 V (Vmp 18,5 V)
Scurt circuit
6,3 A (Imp 6,0 A)
Celula
Monocristalin
Port MC4 la USB-C
max. 24 V, max. 6 A
Port MC4 la XT60
max. 80 V, max. 10 A
Opțiuni de combinație
Da, pentru Delta 1300 la trei panouri, pentru River 370 la două panouri

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0