• -50%
Cablu Baseus Colorful tip tip C - Lightning 18W 1.2m verde

Cablu Baseus Colorful tip tip C - Lightning 18W 1.2m verde

Cablu Baseus Colorful tip tip C - Lightning 18W 1.2m verde

14,95 lei Economiseste 50%
29,90 lei
cu TVA
Cablu Baseus Colorful tip tip C - Lightning, cotit, 18W 1.2m verde
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Baseus USB-C de înaltă calitate - Cablu lightning
Cablul Baseus de înaltă calitate permite o încărcare extrem de rapidă a dispozitivelor dvs. și o transmitere de date la fel de rapidă. Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, este rezistent și rezistent la diferite tipuri de daune mecanice minore, adică fracturi sau abraziuni. Este confecționat din materiale de înaltă calitate și este disponibil în diverse culori.
Excelent în timpul jocurilor
Vârful plat permite o joacă confortabilă în timpul încărcării. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru nivelul scăzut al bateriei atunci când jucați un meci epic.
Încărcare rapidă
Cablul acceptă încărcare rapidă cu 18W, astfel încât să îți poți încărca iPhone XS în 50% în doar 30 de minute. Chip inteligent încorporat face încărcarea rapidă și sigură, fără griji de supraîncărcare, supratensiune sau supraîncălzire.
Transmiterea rapidă a datelor
Permite transmiterea rapidă a datelor la 480 Mbps. Durează doar 24 de secunde pentru a transfera 1 GB de date. Acest lucru vă permite să transferați rapid și ușor toate fișierele importante, cum ar fi fotografii, videoclipuri și alte documente.
Materiale de calitate
Cablul este realizat din materiale de înaltă calitate. Mansonul împletit din nylon protejează împotriva abraziunii sau ruperii, iar un vârf întărit protejează cablul în zona sa cea mai vulnerabilă.
CATLDC-A06
1 Obiect

Fisa tehnica

Culoare
verde
Material
TPE
Lungime
1,2 m
Codul produsului
CATLDC-A06
Conector
USB-C la Lightning
Putere de încărcare
Max. 18 W
Rata de transmisie
480 Mb / s

Referinte specifice

chat Comentarii (0)

Customers who bought this product

0