Priza multifunctionala PowerCube ReWirable USB + 4 adaptoare

Priza multifunctionala PowerCube ReWirable USB + 4 adaptoare

Priza multifunctionala PowerCube ReWirable USB + 4 adaptoare

89,90 lei
cu TVA
PowerCube ReWirable USB + travel plugs + cablu IEC (1m)
Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Power Cube Rewirable – bune pentru casă sau pentru călătoriile din jurul lumii

Intrare universală
Dispozitivul PowerCube |ReWirable| include o intrare universală (cu o siguranță de maxium 6-10 A). Aproape oricine are un sertar plin cu cabluri de la calculatoare vechi, imprimante, monitoare, scannere, mașini de fax etc. Introdu un cablu vechi de la un calculator și poți converti dispozitivul tău PowerCube într-un prelungitor.
Intrări multiple
În zilele noastre purtăm după noi mai mult de un dispozitiv electronic. Cu PowerCube |ReWirable| ai mai multe surse de curent, pentru ca tu să nu gândești unde îţi poți încârca dispozitivele atunci când călătorești. În ciuda design-ului compact, există puține șanse ca anumite intrări să fie blocate de ștechere voluminoase.
Module pentru voiaj
Setul de module suplimentare îți permite să te plimbi în jurul lumii fără să-ți faci griji că nu îți vei putea încărca toate electronicele pe care le ai cu tine. Tipurile de ștechere care pot fi adăugate acoperă majoritatea destinațiilor și pot fi achiziționate separat.
Folosește adaptoarele de voiaj și acasă
Când te întorci acasă, scoate modulul folosit în călătoria ta și folosește-l pe cel potrivit țării tale. Astfel îi poți maximiza folosirea și îl poți folosi ca pe o priză standard la tine acasă.
1811/DERU3P
6 Produse

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0