• -20%
Casti Baseus Encok True Wireless W04 Pro Grey

Casti Baseus Encok True Wireless W04 Pro Grey

Casti Baseus Encok True Wireless W04 Pro Grey

143,92 lei Economiseste 20%
179,90 lei
cu TVA
Casti audio bluetooth Baseus Encok True Wireless W04 Pro Grey
Cantitate
Stoc epuizat


 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Eliberați-vă de cabluri
Bucurați-vă de muzică wireless de cea mai înaltă calitate. Cu o capacitate mare de baterie, căștile pot oferi până la cinci ore de timp de ascultare, în timp ce carcasa, care servește și ca o bancă de energie, se poate reîncărca de până la 4 ori.
Soluții inteligente
Spre deosebire de alte modele, fiecare cască se conectează direct la un smartphone, ceea ce face conexiunea mai stabilă și reduce întârzierile. Nu vă mai faceți griji pentru deconectarea dispozitivului de la telefon.
Sunet perfect
Cu o bobină de 13 mm în difuzoare și un con flexibil PU de înaltă calitate, căștile oferă un sunet reprodus fidel în toate tonurile. În plus, întârzierea jocurilor este aproape zero.
Forma ergonomică
Spre deosebire de alții, căștile se potrivesc perfect în ureche, așa că poți profita de 100% din capacitățile lor. Nu vă faceți griji pentru că vă vor cădea din ureche. Dansați, alergați, săriți - fiți voi înșivă, fără teamă ca căștile să vă cadă din ureche.
Cea mai recentă tehnologie
Cu Bluetooth 5.0 căștile reduc la minimum posibilitatea pierderii semnalului și deconectării cauzate de interfață în 2,4 GHz. Viteza de transmisie este de până la 24 MB / s, ceea ce face căștile sunt de două ori mai rapide pe o distanță de 10 metri în comparație cu modelele de generație mai veche.
Baterie îmbunătățită
Cazul care vine cu setul servește și ca o bancă de energie. Poate fi încărcat cu un cablu, precum și wireless, și cu o capacitate de 400 mAh, este capabil să încarce căștile de 4 ori cu o baterie completă.
Rezistență IP54
Căștile sunt rezistente la IP54, ceea ce le face rezistente la praf și stropi. Nu trebuie să vă faceți griji că le veți deteriora atunci când alergați pe vreme ploioasă.
NGW04P-0G

Fisa tehnica

Culoare
gri
Material
ABS
Codul produsului
NGW04P04-0G
Timp de așteptare
300 ore
Frecvență
20 - 20000 Hz
Versiunea Bluetooth
5
Timpul de funcționare
3,3 h (volum maxim 70%)
Capacitatea bateriei carcasei
00 mAh
Greutatea castilor
3,5 g
Acoperire
10 m
Capacitatea bateriei pentru cască
37 mAh
Timpul de încărcare a cascălor
în jur de 1,5 ore (folosind un cablu) și în jur de 3 ore (fără fir)
Timpul de funcționare pentru cască și cască
20 de ore

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0