• La reducere!
Casti Bose Headphone 700 - negru

Casti Bose Headphone 700 - negru

Casti Bose Headphone 700 - negru

1.669,00 lei
cu TVA
Casti audio Bose Headphone 700, Wireless, Noise cancelling, culoare negru
Cantitate
Stoc epuizat


 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Casti la un alt nivel. O noua realitate.

Castile cu anularea zgomotului Bose 700 va ofera tot ce v-ati dorit, dar si lucruri pe care nu vi le-ati imaginat ca fiind posibile. Priviti-le ca pe niste casti smart cu care tineti capul sus in lume, cu acces facil la asistenta vocala. Sau efectuati un apel confidential cu cel mai puternic sistem de microfon pentru preluarea vocii.
Un sistem adaptiv de microfoane pentru o preluare superioara a vocii
Castile Bose 700 au un sistem de 4 microfoane de neegalat, sistem care preia si izoleaza vocea, in timp ce anuleaza zgomotul din jur. Veti auzi si veti fi auziti mai bine ca niciodata – chiar si in medii zgomotoase.
Castile noastre sunt optimizate pentru Google Assistant si Amazon Alexa. Pentru a activa asistentul vocal, doar apasati un buton de pe casca dreapta (in zonele in care aceste aplicatii nu sunt inca disponibile, butonul poate fi configurat pentru a accesa asistentul vocal nativ al telefonului - ex. Siri).
Cu noile casti Bose 700, am imbunatatit chiar si primul lucru pentru care suntem foarte cunoscuti. Acum puteti personaliza mediul dumneavoastra cu 11 niveluri de anulare a zgomotului. Pe masura ce cresteti nivelul de anulare a zgomotului, micsorati in aceeasi masura elementele ce va pot distrage in locuri zgomotoase. Sau, scadeti nivelul de anulare a zgomotului pana in punctul in care auziti ca si cand nu ati purta deloc casti cu anularea zgomotului.
Pentru intreruperi rapide, apasati un buton, iar Modul Conversatie va pune pauza la muzica si va lasa sa se auda sunetul ambiental – perfect pentru a da comanda de o cafea sau a discuta putin cu colegul de birou.
Castile Bose 700 sunt la inaltime atunci cand vrei sa te bucuri de muzica preferata. Veti experimenta o auditie naturala si imersiva la orice volum cu egalizarea activa, specifica Bose, si basi pe masura. Ascultati la volume joase ori vreti sa dati mai tare, muzica va suna exact asa cum trebuie!
794297-0100

Fisa tehnica

Greutate
250g
Timp de incarcare
2.5 ore
Lungime cablu
1.06m
Accesorii incluse
Cablu audio
Alte caracteristici
Bluetooth 5.0 (Pana la 10 metri)
Contact cu urechea
over ear
Încărcare rapidă
15 minute pentru 3.5 ore

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0