• -129,00 lei
Casti Bose Quiet Comfort 35 II Silver- Resigilate

Casti Bose Quiet Comfort 35 II Silver- Resigilate

Casti Bose Quiet Comfort 35 II Silver- Resigilate

1.220,00 lei Economiseste 129,00 lei
1.349,00 lei
cu TVA

Casti audio bluetooth BoseQuietComfort 35 II, culoare: argintiu

Produs nou, expus in showroom, functional si complet 100%, urme fine de zgarieturi pe produs.

*Pentru conformitate si mai multe informatii despre produs, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722210370 sau va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr.287 Pallady Rental (IOR-2), et.1, Sector 3 32258 Bucuresti, ROMANIA.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Casti recunoscute casti pentru noise cancelling - acum cu Bose AR
Castile wireless QuietComfort 35 II sunt concepute cu functia de anulare a zgomotului. Cu Google Assistant si Amazon Alexa, avet acces instantaneu la milioane de melodii, playlist-uri si milte altele. Castile QuietComfort 35 II dispun de Bose AR - prima platforma de realitate augumentata audio, unde aplicatiile utilizeaza sunetul contextual pentru a livra experiente unice. Deblocati Bose AR printr-o actualizare de firmware prin aplicatia Bose Connect.
Concentrare
Ce se intampla cand eliminati distragerile zgomotoase? Concentrarea se ridica la un nou nivel. Tehnologiile proprietare monitorizeaza si masoara constant zgomotul exterior si apoi il anuleaza cu un semnal opus. Puteti de asemenea regla nivelul functiei de anulare a zgomotului pe trei trepte, in functie de mediul in care va aflati.
Bose + Voce
Castile wireless QuietComfort 35 II sunt optimizate pentru Amazon Alexa si Google Assistant, pentru a va putea bucura de divertisment, pentru a obtine informatii si pentru a va gestiona ziua, toate acestea doar cu vocea. Doar tineti apasat butonul Action pentru a solicita ajutorul asistentului.
Autonomie de pana la 20 de ore
Bucurati-va de pana la 20 de ore de ascultare, iar cand ramaneti fara baterie, o incarcare rapida de 15 minute ofera 2.5 ore de redare. Pentru ocaziile rare cand bateria este epuizata, puteti utiliza cablul inclus pentru a continua auditia.
Sunet uimitor la orice volum
Difuzoarele dispun de un EQ optimizat pentru volum pentru performante imbunatatite. Obtineti performante audio clare, echilibrate, la orice volum si un sistem de anulare a zgomotului cu doua microfoane ce ofera apeluri clare, chiar si in medii zgomotoase. Asadar, cand ascultati muzica la volum redus in birou, veti obtine aceeasi calitate consistenta cand ascultati la volum ridicat pe o strada glomerata.
O singura aplicatie. Control total.
Aplicatia Bose Connect ofera acces usor la orice are de oferit produsul. Obtineti indicatii, deblocati Bose AR si personalizati setarile, pentru a putea petrece mai mult timp bucurandu-va de muzica. Aplicatiile compatibile Bose AR sunt momentan disponibile pentru utilizatorii iPhone si iPad. Aplicatiile pentru Android sunt in dezvoltare. Fie ca sunteti la aeroport sau la biblioteca, puteti alege cat doriti sa auziti prin reglarea nivelului de anulare a zgomotului. Puteti chiar conecta doua perechi de casti wireless Bose, pentru ca tu si prietenii tai sa ascultati aceeasi melodie in acelasi timp.
Bose AR
Bose AR este o platforma cu realitate augmentata audio, combinand puterea produselor audio Bose de generatie urmatoare cu aplicatiile mobile inovative. Impreuna, produc experiente incredibile si noi metode de a calatori, exersa, invata, juca si multe altele.

789564-0020
2 Produse

Fisa tehnica

Contact cu urechea
over ear
• Căști
18 cm H x 17 cm L x 8,1 cm D (0,24 kg)
• Cablu audio
1,2 m
• Cablu USB
30,5 cm

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0