• La reducere!
  • -50%
Casti Sennheiser Momentum On-Ear Wireless - Resigilat

Casti Sennheiser Momentum On-Ear Wireless - Resigilat

Casti Sennheiser Momentum On-Ear Wireless - Resigilat

499,50 lei Economiseste 50%
999,00 lei
cu TVA

Casti Sennheiser Momentum On-Ear Wireless

Produs nou, expus in showroom, functional si complet 100%, urme fine de zgarieturi pe produs.

*Pentru conformitate si mai multe informatii despre produs, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722210370 sau va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr.287 Pallady Rental (IOR-2), et.1, Sector 3 32258 Bucuresti, ROMANIA.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Noile Momentum On-Ear I pentru iPhone

Prin noile casti Sennheiser MOMENTUM On-Ear I pentru iPhone, am dus pasiunea pentru perfectiunea audio mai sus cu un nivel. Acum va puteti bucura de sunetul HD imbunatatit datorita amalgamului de tehnologii si detalii inovative, ce fac modelul Momentum On-Ear I atat de irezistibil.

Sunet complex si clar

Ultima generatie de casti MOMENTUM On-Ear I reuseste sa defineasca fiecare nuanta sonora mult mai clar fata de modelul anterior. La baza magiei prestate de acest model de casti se afla driverul de 18 Ohm, special dezvoltat de catre Sennheiser, ce confera acel sunet special marca MOMENTUM cu care ne-am obisnuit atat de bine. Acest model a fost conceput pentru a fi purtat de cei care considera confortul, simplitatea si eleganta primordiale, iar designul atent, subtil si axat pe detalii vorbeste de la sine despre grija pentru estetica acestui model.

Eleganta si durabilitate

Noile MOMENTUM On-Ear I uimesc nu doar prin sunetul exceptional, reprezentat de un bas si o claritate puternice, ci si prin design-ul imbunatatit. Curbura tandra a headband-ului pliabil si materialele premium, precum pielea Alcantara® ce inveleste cupele moi umplute cu doua straturi de spuma speciala, imbunatatesc considerabil confortul utilizatorului.

Confort si adaptabilitate

Cupele noilor casti MOMENTUM sunt conectate cu headband-ul de otel printr-un sistem proprietar de tip bila, acesta permitand o flexibilitate fara precedent in ajustarea castilor cat si la transportarea acestora in noua lor husa ce garanteaza economisirea spatiului la depozitare sau in bagaj. Reglarea individuala a cupelor aduce o contributie importanta atat din punct de vedere al confortului cat si al sunetului.

Stil si mobilitate

MOMENTUM On-Ear I pentru iPhone aduce sunetul la indemana utilizatorului: profilul redus al cablului este proiectat special pentru a fi utilizat cu echipamente mobile. Dotat cu mufe de tip jack in ambele capete, acesta este complet detasabil si poate fi inlocuit oricand este necesar, iar la nivel de transportare, posibilitatea detasarii cablului face ca acest model sa fie extrem de practic si mobil.


La indemana si intuitive

Unitatea de control este implementata cu subtilitate in cablul noilor MOMENTUM On-Ear I, fapt ce permite utilizatorului sa controleze cu usurinta atat muzica pe care o asculta, cat si smartphone-ul cu sistem de operare iOS, cu care acest model este 100% compatibil, usurand cu mult comunicarea si managementul apelurilor.

506252
1 Obiect

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0