Primul magazin Dyson s-a deschis pe Lipscani 68

Primul magazin din România cu produse Dyson s-a deschis în Centrul Vechi, pe strada Lipscani 68, vizavi de Cărturești Carusel. Magazinul este deschis zilnic, între orele 12:00 - 20:00. Distribuitorul în România al celebrei companii britanice Dyson este GBR Tronics.

Pe lângă aspiratoarele cu/fără fir, umidificatoarele și purificatoarele de aer sau uscătoarele de mâini și de păr Dyson, în magazinul de pe Lipscani 68 puteți găsi o mulțime de alte gadget-uri, electronice și accesorii de la companii de top: Sennheiser - gama completă de căști audio de audiofil, de entuziaști sau sport, cu fir sau fără ★ Wahl & Moser - aparate de tuns, ras și aranjat barba ★ TaoTronics - boxe Bluetooth, baterii externe și accesorii ★ NIVONA - marca germană de espressoare, Swiss Made, cafea barista quality.

Produsele firmei vor putea fi găsite în continuare și online: pe Dyson Romania și pe Wahl Romania (Wahl & Moser).

Magazinul Dyson de pe Lipscani 68, vizavi de Cărturești Carusel

Mai bine în Centrul Vechi decât în mall

„Ne-am dorit să fim mai aproape de clienți. Avem nevoie să ne spunem povestea”, spune Dragoș Frățilă unul dintre asociați. „Veniți și aflați de ce produsele Dyson sunt speciale. Un showroom este locul perfect. Am fi putut deschide într-un mall sau pe Magheru, dar cel mai potrivit e în Centrul Vechi. De aceea am decis să investim într-un magazin propriu, în care să fie prezente toate brandurile noastre. Adică prezentate așa cum trebuie, cu asistență profesională. De aceea i-am detașat acolo pe cei mai experimentați colegi ai noștri.”

Dragoș Frățilă și Teo Păduraru

Companie înființată în plină criză economică

GBR Tronics este de 9 ani o companie specializată în importul și distribuția de produse electronice și electrocasnice de înaltă calitate..

Firma a fost înființată în anul 2010, în plină criză economică, de doi tineri: Teo Paduraru (ex Best Computers, ex Best Distribution) și Dragoș Frățilă (ex copywriter). Inițial, cei doi au adus în România celebrele uscătoare de mâini profesionale Dyson Airblade. Astăzi, firma are 13 angajați (plus o pisică) și deține în portofoliu toata gama de produse Dyson, plus alte cinci brand-uri de electronice.

“La bază sunt un geek care a crescut mare”, spune Teo Păduraru. „Personal îmi plăcea foarte mult Dyson și de inginerul James Dyson și incredibila lui poveste de a reinventa aspiratorul. Ne-am luptat mult, nu a fost ușor, dar până la urmă am reușit să aducem acest brand incredibil și în România”.

Recent i-au adus pe piața românească pe Wahl & Moser, inventatorii din 1919 ai mașinii electrice de tuns și liderii mondiali de aparate profesionale pentru saloane și frizerii. Si pe Nivona, brand-ul german de espressoare produse în Elveția. „Nivona ne-a câștigat cu gustul excepțional al cafelei produse. În fond, ce vrei de la un espresor automat? Să ia cât mai mult bun din bobul de cafea și să îl pună în ceașcă. Nivona satisface gusturile connoisseur-ului de cafea”, continuă Teo.

De asemenea, firma și-a adăugat în portofoliu câțiva best sellers de electronice și accesorii de pe Amazon și ebay: TaoTronicsVAVA HooToo și RAVPower. Mare producător de electronice mici, TaoTronics face “everyday items “ ca baterii externe, prize usb, cabluri și căști Bluetooth. Fac parte din noul val de companii lupi tineri din China care produc electronice de înaltă calitate, inovative, la preturi medii și se bat de la egal la egal cu marii producători consacrați. De exemplu, în acest moment, PowerBank-urile Ravpower sunt No 1 in Statele Unite, cu peste 2 milioane bucăți vândute dintr-un singur model, best seller pe Amazon, cu 15.000 reviews medie 4.5 stele.

Despre compania Dyson

Dyson Ltd este o companie britanică înființată în 1991 de James Dyson. Este specializată în inovație tehnologică și design, producând și reinventând mereu aspiratoare, uscătoare de mâini și de păr, ventilatoare bladeless, aparate de purificare a aerului și aeroterme.

Sir James Dyson este inventatorul aspiratorului fără sac, acest nou model fiind cel care a revoluționat o piață dominată de producători de renume. După acest succes, Dyson a reinventat aspiratorul portabil. Folosind propriul motor digital, o bijuterie tehnică ce poate ajunge la 100.000 rpm (de 5 ori mai rapid decât motorul unei mașini de Formula 1), și același sistem fără sac, compania britanică pune pe piață modele de aspiratoare fără egal, ușoare și ușor de folosit, fapt care a făcut din Dyson liderul pe acest segment în multe țări.

0