• Nou

Aparat de ras electric Xiaomi S500

Aparat de ras electric Xiaomi S500

189,00 lei
cu TVA

Aparatul de ras electric Xiaomi iti ofera un barbierit confortabil,  este ideal pentru orice tip de barbierit, umed, cu gel, spuma sau uscat.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Aparat de ras electric Xiaomi S500
Aparatul de ras electric Xiaomi S500 vine cu a treia generatie de tehnologie cu suspensie de rotatie la 360°. Acest sistem de trei lame cu rotire de 360 ​​° (atat lamele, cat si capul in sine) are grija de pielea ta, deoarece nu exercita presiune asupra ei si ajunge in zone dificil de atins de alte lame, ceea ce duce la un ras uniform facand intregul proces confortabil, usor si sigur.
 
Lame cu dublu strat si motor de mare viteza
Pe langa trei lame cu doua straturi duble, Aparatul de ras electric Xiaomi S500 este alimentat si de un motor Mabuchi 260 de inalta performanta, care poate rade chiar si barbile mari datorita turatiei inalte pe care o poate atinge si vitezei sale mari de acceleratie.
 
Stilul minimalist
Dar, pe langa o performanta excelenta, Xiaomi este recunoscut prin stilul sau minimalist, chiar si atunci cand vine vorba de un brici. Mi Shaver S500 nu va arata numai excelent in decorul baii tale, dar este foarte util. In ceea ce priveste detaliile sale deosebite de design si finisarea perfecta mata, trebuie sa evidentiem butonul intuitiv situat in centru, din care putem porni si opri dispozitivul. In plus, Mi Shaver S500 are si un mic panou LED ascuns din care putem verifica nivelul bateriei.
 
Grad de impermeabilizare IPX7
Finisajul solid al designului al Aparatului de ras electric Xiaomi S500 ofera un grad de rezistenta la apa IPX7, astfel incat sa puteti folosi aparatul de ras cu pielea umeda sau chiar sa spalati capul odata ce ati terminat (numai daca dispozitivul este oprit si daca este uscat inainte de a-l reporni).
 
60 minute autonomie si incarcare rapid 
Aparatul de ras electric Xiaomi S500 vine echipat cu o baterie de mare capacitate, capabila sa ofere o autonomie de pana la 60 de minute. Odata descarcat Aparatul de ras electric Xiaomi S500 se poate incarca printr-un cablu de tip C. Este nevoie de 120 de minute pentru a obtine o incarcare completa.

NUN4131GL
2 Produse

Fisa tehnica

Timp de incarcare
120 min
Autonomie
60 min
Pachetul Contine
1 X Aparat De Ras Electric Xiaomi S500, 1 X Cablu De Alimentare, 1 X Manual De Utilizare

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0