• -20%
Frigider Baseus Zero Space

Frigider Baseus Zero Space

Frigider Baseus Zero Space

399,92 lei Economiseste 20%
499,90 lei
cu TVA
Frigider Baseus Zero Space (8L conservare căldură iarnă și răcire vara) 220V alb EU
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

În căutarea perfecțiunii
Rafinamentul si inteligenta sunt caracteristici noi ale oamenilor moderni. Cu o mai bună înțelegere a vieții, îmbunătățim și optimizăm în permanență designul frigiderelor noastre pentru a realiza coexistența frumuseții și a caracterului practic. Un frigider portabil Baseus vă permite să vă răciți produsele sau să le mențineți calde, în funcție de nevoile dvs. Iar designul său elegant se va combina perfect cu orice loc.


Formă rotunjită, aspect încântător
Pentru a satisface nevoile zilnice, frigiderul are o capacitate de 8L, ceea ce îi oferă posibilitatea de a stoca până la 8 cutii de băutură. Dimensiunea redusă o face ușoară, astfel încât să o puteți lua oriunde aveți nevoie. Iar designul său drăguț și rotunjit îl va face să se potrivească peste tot, făcându-l o încântare pentru prietenii noștri.


Design
Sticla de pe ușă ne permite să privim înăuntru, ceea ce limitează deschiderea și lăsarea inutilă a căldurii. Picioarele simple din lemn în stil japonez și mânerul din piele de pe suprafața sa superioară îi conferă un aspect exclusivist.


Pentru ca viața să aibă un gust mai bun
Tehnologia inovatoare de răcire vă permite să coborâți la 0 ℃. Un semiconductor este utilizat pentru controlul temperaturii. Durează aproximativ o oră pentru a încălzi frigiderul pentru a stoca mâncarea la 65 ℃, în timp ce durează aproximativ 1,5 ore pentru a le răci. Păstrați-vă masa caldă sau băuturile reci în zilele toride.


Proiectat pentru a menține temperatura
Frigiderul a fost format dintr-o singură parte, care a fost sigilată cu o ușă cu închidere strânsă, păstrând astfel mai bine temperatura și prospețimea produselor depozitate.


Soluții inteligente
Frigiderul este proiectat să fie cât mai eficient din punct de vedere energetic. Dispozitivul are o putere de 60W, ceea ce determină un consum zilnic de 1 kWh. Nu trebuie să vă faceți griji că frigiderul va deranja liniștea, deoarece nivelul de zgomot este de numai 28dB. Cu toate acestea, capacitatea de a manipula curentul alternativ și continuu face posibilă utilizarea acestuia atât acasă, cât și în mașină.CRBX01-A02
1 Obiect

Fisa tehnica

Greutate
3,5 kg
Material
ABS
Codul produsului
CRBX01-A02
Putere
60W
Voltaj
220V
Dimensiune
36 x 27,5 x 29 cm
Volum
8L
Zgomot emis
≤28dB

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0