• -50%
Bec cu filament LED inteligent Yeelight

Bec cu filament LED inteligent Yeelight

Bec cu filament LED inteligent Yeelight

49,95 lei Economiseste 50%
99,90 lei
cu TVA
Bec cu filament LED inteligent Yeelight
Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Bec Yeelight - iluminatul tău inteligent
Becul inteligent cu filament Yeelight în stil vintage vă va oferi interiorului o atmosferă uimitoare. Îl puteți controla cu vocea sau aplicația dvs. și puteți decide cât de luminos va fi, precum și când ar trebui să se aprindă și să se oprească, datorită capacității de a seta programul. Este compatibil cu aplicațiile de asistență Apple HomeKit, SmartThings și Google.
Bucurați-vă de casa dvs. inteligentă
Yeelight Filament este compatibil cu asistenții Google și Alexa, astfel încât să-l puteți controla ușor și convenabil cu vocea. Tot ce trebuie să faceți este să spuneți comanda corespunzătoare și becul se va aprinde sau se va opri. Decideți cum sună comanda setând-o în aplicație.
Eficient energetic
Datorită tehnologiei tradiționale de sticlă și a eficienței sale extraordinare, becul strălucește cu o putere de 117 lm / W, ceea ce înseamnă că veți economisi semnificativ consumul de energie în casa dvs. În plus, setând programul, puteți controla când trebuie să fie pornit, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la iluminarea într-o cameră în care nimeni nu este.
Creați atmosfera potrivită
Schimbați starea de spirit a camerei cu un singur clic sau cu un asistent vocal. Reglați iluminatul la situație și bucurați-vă de moment. Nu contează dacă doriți să faceți un pui de somn sau să faceți ceva de lucru - Yeelight vă va ajuta să creați condițiile perfecte pentru fiecare situație.
Programează-l în funcție de nevoile tale
Să te ridici la 7 dimineața este o problemă pentru tine? Așa că programează-l astfel încât să strălucească mai tare și până când alarma se stinge. Dacă nu vă place să adormiți în întuneric, setați becul în așa fel încât să se stingă după câteva minute de la culcare.
Aplicație inteligentă
Datorită aplicației Yeelight pentru iOS și Android, puteți controla de la distanță iluminarea oriunde utilizați un smartphone sau o tabletă. Nu sunteți sigur dacă ați stins toate luminile înainte de a ieși din casă? Sau poate ai uitat să lași lumina pe animalul tău de companie? Acum îl puteți controla de oriunde în afara casei.
Yeelight
YLDP1201EU
12 Produse

Fisa tehnica

Putere
6W
Temperatura culorii
2700K
Tip produs
YLDP12YL
Strălucire
700 lm, 5 ~ 100%
Eficacitate
117 lm / W
Soclu
E27

Referinte specifice

chat Comentarii (0)

Customers who bought this product

0