Bec inteligent LED cu filament ST64

Bec inteligent LED cu filament ST64

Bec inteligent LED cu filament ST64

99,90 lei
cu TVA
Bec inteligent LED cu filament ST64
Cantitate
Stoc epuizat


 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Bec inteligent LED în stil vintage
Combinația dintre stilul vintage și cele mai noi tehnologii
Becul cu filament a fost proiectat într-un stil retro, referindu-se la estetica secolului al XIX-lea. Este o combinație perfectă cu un bec tradițional Edison, inventat în urmă cu aproape 150 de ani, cu tehnologie LED modernă și funcții inteligente.
Original și plin de spirit
Becul inteligent Yeelight Filament ST64 în stil vintage va oferi interiorului un caracter uimitor. Îl puteți controla cu vocea sau aplicația dvs., puteți decide ce putere ar trebui să strălucească și când ar trebui să pornească și să se oprească, datorită capacității de a seta programul. Becul este compatibil cu aplicațiile Apple HomeKit, Samsung SmartThings, Amazon Alexa, IFTTT și Google Assistant.
Alegeți un șablon gata presatbilit
Folosind aplicația, puteți utiliza șabloane predefinite pregătite pentru diverse aplicații. Datorită reglării ușoare, puteți regla, de asemenea, lumina și creați atmosfera perfectă.
Controlează becul de oriunde
Cu ajutorul aplicației, puteți controla becul oriunde v-ați afla. Nu trebuie să fiți prezenți acasă pentru a aprinde sau a stinge luminile. Dacă ați uitat să stingeți lumina cât sunteți acasă, faceți-o de la serviciu sau din alt loc. Porniți lumina de la distanță dacă animalul dvs. de companie nu-i place întunericul sau pentru a vă proteja împotriva potențialului furt.
Adaptat stilului tău de viață
Becul este suficient de inteligent pentru ca tu să-ți reglezi funcționarea la viața ta. Puteți programa astfel încât să se aprindă automat seara și chiar să se estompeze ușor în timp ce adormi, până când se va opri. Perfect pentru fiecare cameră. Firul universal E27 se potrivește cu majoritatea corpurilor de iluminat standard.
Yeelight
YLDP23YL

Fisa tehnica

Model
YLDP23YL
Temperatura culorii
2700 K
Putere nominala
6W
Strălucire
500 lm, 5 ~ 100%
Tensiune
220V-240V ~ 50 / 60Hz 0.04
Comunicare
WiFi (802.11 b / g / n 2,4 GHz)
Software-ul
Android 4.4, iOS 9.0 sau o versiune ulterioară
Soclu
E27

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0