• -50%
Plafoniera Smart Yeelight Crystal

Plafoniera Smart Yeelight Crystal

Plafoniera Smart Yeelight Crystal

417,45 lei Economiseste 50%
834,90 lei
cu TVA
Plafoniera Smart Yeelight Crystal, culoare alb
Cantitate
Stoc epuizat


 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Yeelight Crystal Pendant Light
Plafoniera Yeelight emite lumină caldă și rece în multe culori, vă permite să reglați temperatura culorii și să controlați folosind vocea. Funcționează excelent în sala de mese, reflectă perfect culorile naturale. Este compatibil cu asistentul Google și aplicația SmartThings.
Lumina confortabila
Crystal a fost creat pentru sufragerie și va funcționa cel mai bine acolo. Lampa distribuie lumina foarte ușor, iluminând întreaga suprafață a mesei peste care este suspendată. Oferă atmosfera perfectă în timpul meselor.
Cea mai înaltă calitate
Lampa Crystal are 280 de LED-uri de înaltă calitate care elimină orbirea și permit distribuirea uniformă a luminii pe întreaga suprafață iluminată.
Ajustați-vă în funcție de nevoile dvs.
Firul dublu pe care atârnă lampa poate fi ajustat în funcție de înălțimea mesei și de propriile nevoi în intervalul de la 0,5 m la 1,5 m. În aplicația Yeelight, veți găsi informații despre lungimea recomandată a firelor.
Alegeți tu însăși o culoare
Plafonieraare capacitatea de a schimba culoarea luminii, ceea ce va crea starea de spirit potrivită în orice situație, utilizând aplicația intuitivă Yeelight.
Index ridicat de redare a culorilor
Plafonieraare un excelent index de redare a culorilor Ra95, permițând o reflectare precisă a culorilor felurilor dvs. de mâncare și multe altele.
Reglarea luminozității și a temperaturii luminii
Crystal Pendant Light vă permite să reglați temperatura culorii de la rece la cald și vă permite să controlați luminozitatea luminii. Tu decizi ce putere ar trebui să strălucească. Datorită acestui fapt, îl puteți adapta exact nevoilor și situației dumneavoastră.
Control vocal
Capacitatea de a controla lampa în multe feluri vă oferă și mai mult confort. Crystal este compatibil cu Google Assistant, Alexa și aplicația SmartThings. Spuneți doar comanda corectă și lampa va funcționa exact așa cum aveți nevoie. În plus, îl puteți controla folosind aplicația Yeelight.
Rezistent la praf
Dispozitivul este rezistent la pătrunderea în interior a prafului și a insectelor insuportabile, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea continuă a acestuia.
Design minimalist
Lampa este fabricată din materiale de cea mai înaltă calitate și, la fel ca alte dispozitive Yeelight, este păstrată într-un stil minimalist, modern și elegant.
Yeelight
YLDL011GL

Fisa tehnica

Dimensiuni
95,00 x 12,00 x 10,00 cm
Culoare
alb
Putere
33W
Luminozitate
450lm - 1800lm
Temperatura culorii
2700K - 6500K
Tip produs
YLDL01YL
Voltaj
220V ~ 50 / 60Hz 0.16A
Durata de viata
25000h
Conexiune
WiFi (802.11 b / g / n 2,4 GHz), Bluetooth 4.2, BLE
Indicele de redare a culorilor
95 Ra (4000K)
Software
Android 4.4, iOS 8.0 și versiuni ulterioare

Referinte specifice

chat Comentarii (0)

Customers who bought this product

0