• -20%
incarcator auto wireless Baseus Milky Way

incarcator auto wireless Baseus Milky Way

incarcator auto wireless Baseus Milky Way

111,92 lei Economiseste 20%
139,90 lei
cu TVA
Încărcător si suport auto pentru telefon, wireless Baseus Milky Way, 15W, culoare negru, cod:WXHW02-01
Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Suport gravitațional Baseus cu funcție de încărcare
Suportul de mașini electrice cu încărcător inductiv are un sistem rapid de încărcare wireless care îți încarcă telefonul de până la 3 ori mai rapid decât încărcătoarele de 5W obișnuite. Este ușor de utilizat, permițând operarea fără probleme chiar și cu o mână. Suportul este realizat din aluminiu de înaltă calitate, iar fălcile de prindere sunt căptușite cu silicon flexibil pentru a preveni zgârierea carcasei telefonului. Iluminarea din spate adaugă un aspect futurist și informează despre starea de încărcare.

Compatibilitate largă și design practic
Suportul este compatibil cu majoritatea tipurilor de guri de aerisire pentru mașină. Proiectat pentru smartphone-uri de la 4.7 la 6.5 inci. Încărcătorul inductiv Baseus are o iluminare de fundal LED care se modifică în funcție de starea de încărcare. Suportul are un sistem de fixare electric care garantează stabilitatea chiar și pe drumuri foarte accidentate.

Funcționare ușoară
Suportul are un senzor încorporat care este foarte sensibil, așa că începeți să introduceți telefonul în suport și senzorul îl va detecta automat și va începe să închidă fălcile. Pentru a scoate telefonul din leagăn, trebuie doar să puneți degetul pe butonul tactil, care vă va elibera imediat smartphone-ul.

Posibilități largi de ajustare
Capul cu bilă rotativ permite 360 ​​de grade de rotație pentru a ajusta mânerul la nevoile dvs. și a seta unghiul optim de vizualizare.

Protecție
Suportul oferă o protecție completă atât pentru accesoriu cât și pentru telefon. Are protecție împotriva supraîncărcărilor, a supratensiunii și a supracurentului, precum și a supraîncălzirii.

Încărcare rapidă
Încărcătorul echipat cu o bobină de inducție îmbunătățită permite încărcarea wireless și mai rapidă cu până la 15 W.
WXHW02-01
5 Produse

Fisa tehnica

Greutate
170 g
Dimensiuni
83 x 115 x 118 mm
Culoare
Negru
Material
Aluminiu, ABS
Codul produsului
WXHW02-01
Intrare
12V / 1,67A (max.), 9V / 2A, 5V / 2A
Producator
Baseus
Tipul de montare
Grila de ventilație

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0