• -50%
​incarcator universal Baseus- QC 3.0- 18W

​incarcator universal Baseus- QC 3.0- 18W

​incarcator universal Baseus- QC 3.0- 18W

42,45 lei Economiseste 50%
84,90 lei
cu TVA

Încărcător universal Baseus, QC 3.0, PD, USB + USB-C, 100-240V, 18W, EU / US / UK / AU (albastru)

Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Încărcător universal Baseus
Încărcătorul compact de călătorie Baseus vă va permite să vă încărcați dispozitivele oriunde în lume fără să vă faceți griji cu privire la ce fel de prize sunt standard pentru regiunea în care călătoriți.
Compact
Designul inteligent și integrat al încărcătorului îl face suficient de mic pentru a fi transportat fără probleme. Atunci când dispozitivul era proiectat, era de asemenea important ca încărcătorul să nu blocheze alte intrări din benzile electrice.
Compatibil
Încărcătorul a fost conceput pentru a susține toate standardele de priză electrică, astfel încât să poată fi utilizat în peste 200 de țări diferite. Îl putem folosi pentru a încărca, de exemplu: telefoane, tablete, powerbanks și altele. Utilizarea mufei USB 3.0 și USB-C permite încărcarea rapidă.
Inteligent
Cu tehnologia utilizată în încărcător, este capabil să detecteze ce tensiune ar trebui să încarce dispozitivul conectat, pentru a-l reîncărca rapid, dar și în siguranță. Este echipat cu o serie de protecții diferite, cum ar fi: scurtcircuit, supratensiune, protecție la suprasarcină și multe altele.

CCTY-03
4 Produse

Fisa tehnica

Greutate
60 g
Material
ABS + PC
Codul produsului
CCTY-03
Tensiune de intrare
100 - 240 V, 50/60 Hz, 0,6A
Producator
Baseus
Tensiunea totală de ieșire
DC 5V / 3A

Referinte specifice

chat Comentarii (0)

Customers who bought this product

0