Dispenser hrana Petoneer Nutri Smart Pet Feeder

Dispenser hrana Petoneer Nutri Smart Pet Feeder

549,00 lei
cu TVA
Dispenser inteligent hrana animalePetoneer Nutri Smart Pet Feeder, culoare alb, codFDW010
Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Descriere


Alimentator de hrana Petoneer Nutri

Hrănește-ți câinele sau pisica pentru a dezvolta obiceiuri alimentare sănătoase. Cu o capacitate de 3,7 litri, puteți da animalului tău porțiunea potrivită la timp. Dispozitivul este controlat din aplicație sau cloud. Notificările despre cantități reduse de alimente te vor face să nu uiți niciodată să-ți reumpli recipientul de hrana.
Slotul Hidden Power Bank permite funcționarea pe termen lung a dispozitivului, fără a fi necesar să vă conectați la o sursă de alimentare constantă.


Alimentare inteligentă
O aplicație specială și dedicată vă permite să programați timpul de hrănire, precum și cantitatea porțiilo, pentru a crea obiceiuri alimentare sănătoase și a împiedica animalul dvs. de companie să mănânce prea mult sau să fie hrănit prea puțin. Creează-ți un plan de nutriție pentru animalul tău de companie și hraneste-l cu un singur clic.Control complet
De acum aveți o perspectivă asupra istoriei de hrănire a animalelor de companie. Dă-i o dietă echilibrată și primește o notificare la cerere, atunci când câinele sau pisica ta mănâncă. Puteți, desigur, să vă hrăniți animalul de companie, de asemenea, în afara timpului normal de hrănire, dacă considerați că este adecvat.


Control vocal cu Alexa
Acum îți poți hrăni animalele de companie spunând o propoziție simplă dispozitivului tău Echo sau Alexa: „roagă-l pe Petoneer să-mi hrănească cățelul meu cu 1 porție de mâncare cu Nutri”.


Atentie la detalii
Două seturi de senzori inteligenți încorporați vă informează despre nivelul alimentelor și despre eventualele deficiențe. Aplicația și indicatorii LED informează despre necesitatea adăugării de alimente. Rezervorul este proiectat astfel încât rotorul să se afle la o distanță ideală de bobină pentru a preveni blocarea particulelor de alimente mici. Reductorul și viteza redusă vă permit să obțineți întotdeauna energia potrivită pentru hrănire. Funcția de rotație inversă a rotorului funcționează perfect în caz de blocaj.


Alimentare cu un singur buton
Chiar și fără telefon, alimentarea manuală este un singur clic pe buton. Butonul poate fi dezactivat în aplicație pentru a preveni activarea animalului dvs. de companie.


Capacitate mare
După umplere, Nutri Feeder păstrează suficientă mâncare pentru a nu vă face griji cu privire la reumplerea dispozitivului timp de mai multe zile. Grija pentru prietenul tau cu blană, nu a fost niciodată atât de ușoară.


Curățare fără probleme
Designul produsului facilitatea o curatare usoara a acestuia.


Loc pentru un powerbank.
Un slot invizibil din partea din spate a dispozitivului, poate depozita un powerbank ca o baterie de rezervă în cazul unei întreruperi de curent.

FDW010
11 Produse

Fisa tehnica

Greutate
2KG
2KG 4,41 lbs
Material
ABS
Model
FDW010
Interfață
Micro USB
Temperatura de operare
0 grade C-40 grade C
32 grade F-104 grade F (0 grade C-40 grade C)
Dimensiune
230x246x352
Putere nominala
<2W
2W
Temperatura de depozitare
10 grade C-70 grade C
14 grade F-158 grade F (.10 grade C-70 grade C)
Comunicare
Wi-Fi
Depozitare
3,7 L
Porțiunea de alimentare minimă
aproximativ 0,35 oz (10g)
aproximativ 10g
Intrare de putere
DC 5V 1A
Ieșire bancă de alimentare
USB
Interval
30 de metri
98 de picioare (30 de metri)
Umiditate relativă
10% -90% care nu se condensează
Umiditate de depozitare
5% -75% necondensatoare
Curent nominal
<300mA
300mA

Referinte specifice

chat Comentarii (0)

Customers who bought this product

0