• La reducere!
  • -70%
Set de ingrijire Wahl Travel Kit
  • Set de ingrijire Wahl Travel Kit
  • Set de ingrijire Wahl Travel Kit
  • Set de ingrijire Wahl Travel Kit
  • Set de ingrijire Wahl Travel Kit

Set de ingrijire Wahl Travel Kit

Set de ingrijire Wahl Travel Kit

14,97 lei Economiseste 70%
49,90 lei
cu TVA
Kit de ingrijire WAHL Travel Kit, Baterii, Trimmer, Aparat de tuns barba, Pila de unghii, Unghiera, Periuta de dinti, Penseta, Foarfece si Pieptene, Gri, cod 9962-1816
Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Kit de ingrijire WAHL Travel Kit
Inca din 1919, Wahl a furnizat industriei de Beauty Hairdressing aparate de tuns parul si barba profesionale, inovative, de inalta calitate. The Wahl Clipper Corporation din Sterling (SUA) are peste 90 de ani de experienta in dezvoltarea si fabricarea echipamentelor profesionale de tuns si ingrijire a parului.
Odata cu inventarea in 1919, a primului aparat electric de tuns, Corporatia Wahl a devenit lider mondial la toate categoriile profesionale si personale de aparate de ingrijire a parului. Astazi, Grupul Wahl are peste 2.200 de angajati in toata lumea si include 15 companii care opereaza in 180 de tari de pe glob. Produsele lor sunt prima alegere a stilistilor din intreaga lume. Aparatele de tuns si echipamentele de styling Wahl reprezinta o parte esentiala a unui set profesional de styling.
Asadar, clientii beneficiaza din plin de calitatea, inovatia si know-how-ul tehnic pe care Wahl Clipper Corporation si companiile afiliate le asigura, pe baza mostenirii lor profesionale. Prin urmare, Wahl lanseaza primul sortiment de aparate de tuns si barbierit Litiu-Ion din lume si isi continua astfel suprematia prin aducerea inovatiei pe piata.

Set practic de 11 piese pentru calatorit
Pe drum:
Ideal pentru calatorit: Aparat de tuns barba cu baterii si aparat de tuns parul din nas cu lame pentru taiere de inalta calitate.

Multifunctional:
Set complet care include pila de unghii, unghiera, periuta de dinti, penseta, foarfece si pieptene.

Compact:
Cu etui practic pentru calatorit care include 2 baterii AA.
9962-1816
190 Produse

Referinte specifice

chat Comentarii (0)

Customers who bought this product

0