• -50%
Purificator Cado AP-C200 alb - Resigilat

Purificator Cado AP-C200 alb - Resigilat

Purificator Cado AP-C200 alb - Resigilat

899,50 lei Economiseste 50%
1.799,00 lei
cu TVA

Purificator de aer puternic, Cado AP-C200, adaptabil si potrivit pentru orice fel de spațiu.

Produs nou, expus in showroom, functional si complet 100%.

*Pentru conformitate si mai multe informatii despre produs, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722210370 sau va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr.287 Pallady Rental (IOR-2), et.1, Sector 3 32258 Bucuresti, ROMANIA.

Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Cu corpul său subțire, cilindric - cu doar 25 cm în diametru - AP-C200 se potrivește în orice cameră de 36 m² și asigură o purificare perfectă.
Cu aspectul său subțire, se poate potrivi în aproape orice schemă estetică - camere de zi, camere de hotel, studiouri. Posibilitățile sunt nesfârșite.

Foarte frumos.
Făcut dintr-o singură bucată de oțel acoperită cu o acoperire cu pulbere rezistentă la zgârieturi, corpul său fără sudură reduce vibrațiile și zgomotul.
Suntem dedicati pentru a finaliza forma perfecta a cilindrului.
Culorile luminoase LED vă anunță condițiile de aer.
Luminile cu LED-uri albastre, verzi, galbene și portocalii indică starea aerului din încăpere.
Invizibilul devine vizibil cu tehnologia cado.
Ventilatorul cu aspirare 360 ° permite amplasarea oriunde doriți.
Cu un orificiu de admisie a aerului la 360 de grade în jurul acestui dispozitiv, forma și dispunerea unei încăperi nu oferă nici o provocare pentru capacitatea sa de purificare puternică.
Odată ajuns în corpul cilindrului, aerul purificat este canalizat în sus de un ventilator cu debit diagonal - inovația cado. Aerul urcă, atinge tavanul și circulă în toate colțurile camerei.

Filtrul Photoclea.
Filtre cado fotocatalitice cu funcție de auto-curățare.
Sistemul propriu photoclea al purificatorului cado, combină capacitatea excelentă de absorbție a carbonului cu o acoperire fotocatalitică sensibilă la lumină.
Sistemul Photoclea degradează automat și elimină bacteriile și substanțele chimice care se așează pe suprafața sa - rezultând o absorbție consistentă, puternică și performanță.

Mecanism de auto-curățare
1. Absorbția - Substanțele nocive gazoase și mirosurile se depun la filtru.
2. Descompunere - Acoperirea fotocatalitică reacționează la lumina vizibilă și sparge particulele în apă și dioxid de carbon.
3. Regenerarea - Forța de aspirare a filtrului este regenerată prin funcția de auto-curățare. Acest lucru conferă filtrului o durată mai lungă de viață.

Filtre de înaltă performanță care nu pierd nimic, au două straturi care asigură atât o putere de aspirare ridicată, cât și capacitatea de a filtra particulele dăunătoare, polenul și praful suflate prin închiderea și deschiderea ușilor și apropierea oamenilor.
Filtrul de carbon activ cu lumină albastră, acoperit cu fotocatalizator, absoarbe și descompune substanțele nocive.
Filtrul tip HEPA antibacterian cu ioni de argint captează particule minuscule și previne creșterea virușilor, fungiilor, bacteriilor și a altor organisme periculoase etc.

Fără scapare pentru poluanții invizibili.
Particulele PM2.5 - care au devenit recent o preocupare majoră pentru sănătatea internațională - se referă la particule de aproximativ 2,5 μm sau mai puțin.
Filtrele cado pot captura substanțe mai mici de 0,09 μm * sau mai puțin, cu alte cuvinte, PM2.5 nu poate trece de un filtru cado - nici măcar poluanți, cum ar fi praf, mirosul animalelor de companie, mirosul de mâncare, fum de țigară, formaldehide, polen, fungi, virusuri și bacterii, PM2.5

* μm = micrometru: o mie de 1 mm

AP-C200WH
9 Produse

Fisa tehnica

Greutate
6,3 kg (inclusiv filtrul)
Dimensiuni
242 × H 652 mm
Culoare
alb
Consum nominal de energie
Min
Senzor
Senzor de miros, senzor de praf, senzor de lumină
Dimensiunea camerei
~ 36 m² * 1
Iesire pentru aer
Top
Filtru de inlocuire
FL-C200
Fluxul de aer maxim
259 m³ / h * 2
Panoul de control
Timer 1/4/8 h Mod Auto, Eco, Rapid Fluxul de aer ridicat, mediu, scăzut
Admisie
Circumferința inferioară
Nivelul sonor
Min

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0