• -50%
Purificator Cado Leaf 320i - indigo black

Purificator Cado Leaf 320i - indigo black

Purificator Cado Leaf 320i - indigo black

999,50 lei Economiseste 50%
1.999,00 lei
cu TVA
Purificator de aercadoLeaf 320i, culoare - negru indigo
Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Funcția 01
Ce înseamnă să fii nr.1 în calitatea aerului? *1
Pentru noi, a fi nr. 1 înseamnă a oferi cel mai înalt nivel, atât al tehnologiei de purificare a aerului, cât și a designului estetic - fără compromisuri. Performanță, fiabilitate sau stil; produsele noastre sunt cele mai bune din toate standardele și refuzăm să facem concesii de la acest lucru.
A fi nr. 1 este minimul loc pe care-l acceptam.

Nr.1 în colectarea prafului de la lansarea produsului.
CADR (Rata de livrare a aerului curat) este un standard internațional pentru măsurarea performanțelor de colectare a prafului pentru purificatoarele de aer, stabilit de Asociația Producătorilor de Electrocasnice (AHAM) din Statele Unite. Reprezintă cantitatea de aer curat furnizată de un purificator de aer în fiecare minut.
Purificatorul de aercadoa obținut cea mai mare rată de livrare a aerului curat (CADR). De când marca a fost creată în 2012, produselecadoau continuat să fie pe locul 1 în lume.

Neutralizează și elimină peste 99% din mirosuri și virusuri.
Purificatorul de aercadoreduce formaldehida emisă de vopsea, mobilier și obiecte similare, precum și metanetolul și amoniacul, care duc mirosul la zero într-o oră. Cel puțin 99,9% dintre virusuri, mucegaiuri și bacterii sunt eliminate în doar 20 de minute.


*1: A obținut topul mondial pentru rata de livrare a aerului curat. Purificatorul de aercadoAP-C700 este primul produs de la un producător japonez care a atins cea mai mare rată de livrare a aerului curat (CADR) din lume, care este un standard global pentru purificatorii de aer, stabilit de Asociația Producătorilor de Electrocasnice (AHAM) din Statele Unite. statele. (Din octombrie 2012)
*2: Rezultatele testării performanțelor de eliminare a mirosurilor efectuate de Environmental Control Center Co., Ltd.
*3: Rezultatele experimentului realizat de Centrul de Cercetare pentru Știința Mediului Kitasato.

Funcționează cu aplicația de sincronizarecado.

Prin conectarea cu dispozitivele care au aplicația de sincronizare cado instalată prin Wi-Fi, LEAF 320i facilitează verificarea stării aerului și a controlului de la distanță în afara camerei.
caracteristici de sincronizare cado
- Verificarea PM2.5, a temperaturii și a umidității
- Verificarea condițiilor de aer
- Puterea de pornire și oprirea
- Schimbarea volumului de aer
- Schimbarea modurilor de funcționare
- Luminile pornite și oprite
- Setarea, pornirea și oprirea cronometrului de 24 de ore
- Verificarea duratei de viata a filtrului

Funcția 02
Viteza de purificare a aerului
Cheia pentru o purificare eficientă a aerului este viteza.
Praful, substanțele nocive și virusurile suspendate în aer nu pot fi preluate odată ce cad pe podea, oricât de puternic ar fi un aspirator. Acesta este motivul pentru care „viteza de purificare” de a atrage toate astfel de particule înainte de a lovi podeaua este atât de importantă. Ventilatorul cu flux diagonal încorporat în LEF 320i trimite cu putere aerul din toate părțile, în sus, cu 360 de grade în jurul unității. O cantitate mare de aer este circulată rapid în cameră pentru a atinge o viteză mare de curățare a aerului.


Funcția 03
Filtru de auto-curățare
Filtrează performanțele care pot menține ritmul.
Performanța filtrului este, de asemenea, un factor important în atingerea vitezei mari de purificare a aerului. Filtrul este echipat cu o funcție de auto-curățare, iar filtrul de înaltă performanță filtrează aerul în etape.

1. Funcție de auto-curățare pentru un filtru de lungă durată.
Filtrul are carbon activat pentru absorbția mirosului, precum și o funcție de auto-curățare care le descompune și elimină cu ajutorul luminii LED folosind tehnologia fotocatalitică. Acest ciclu de funcționare permite filtrului să se restaureze și să obțină o durată de viață lungă.


Absorbție: Sunt absorbite substanțele și mirosurile nocive.Descompunere: Tehnologia fotocatalitică care reacționează la lumina vizibilă este utilizată pentru a descompune particulele în dioxid de carbon și apă în interiorul unității de bază.Regenerare: Auto-curățarea restabilește performanța de absorbție. Astfel, este obținută o durată de viață lungă pentru filtru.

2.2. Un filtru performant care captează chiar și cele mai mici particule.
Se introduce aerul, apoi se filtrează prin etape ale filtrelor de înaltă performanță cu diferite funcții. Mărimea particulelor capturate de filtru este de 0,09 μm *. PM2.5, cu un diametru de particule de 2,5 μm, cu siguranță nu poate trece prin el și este capturat de filtru.

* μm = micrometru: o mie din 1 mm.


01.Pre-filtru
02.Filtru tip HEPA (inhibă proliferarea virusului, mucegaiului și bacteriilor)
03.Filtru de carbon activat fotocatalitic + Filtru special de carbon activat (absoarbe și descompune substanțe nocive)

Funcția 04
Design minimal
Un design special de cadru îngust duce la limită performanța de purificare a aerului.
Marginile panoului superior de pe LEAF 320i sunt extrem de înguste pentru a crește cantitatea de aer evacuat pentru a spori eficiența circulației aerului. Pe margine este instalat un panou de control intuitiv pentru a încorpora funcționalități într-un design minim.Funcția 05
LED: LED-urile indică calitatea aerului.
Trei culori luminoase LED notifică condițiile invizibile ale aerului. Lumina LED este întunecată pentru a se potrivi cu luminozitatea mediului înconjurător pentru o ambianță pașnică la culcare.

Albastru = curat


Verde: putin poluat


Portocaliu = aer poluat
AP- C320I IB
3 Produse

Fisa tehnica

Dimensiuni
Diametru 242 × H 652 mm
Senzor
Senzori de miros, praf, lumină, temperatură, umiditate
Dimensiunea camerei
~ 42 mp *1
Admisie
Circumferință inferioară
Flux de aer maxim
360 m³ / h *2
Greutatea produsului
6,4 kg (inclusiv filtru), 6,2 kg (model Premium Stainless)
Culorile corpului
indigo black
Wireless LAN
IEEE802.11b / g / n 2.4GHz (WPA Personal, WPA2 Personal)
Filtru de înlocuire
FL-C200, FL-C210 și FL-C320

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0