Trotineta Electrica Xiaomi Mi Pro 2

Trotineta Electrica Xiaomi Mi Pro 2

Trotineta Electrica Xiaomi Mi Pro 2

2.479,00 lei
cu TVA
Trotineta Electrica Xiaomi Mi Pro 2
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur
Se pliaza in numai 3 secunde
Scooterul Electric Xiaomi Mi Pro 2 poate fi strans in numai trei secunde. Dupa pliere, vehiculul compact ocupa mai putin spatiu si poate fi depozitat sau carat cu usurinta. Cadrul sau este realizat din aliaj de aluminiu, rezistent si poate suporta o greutate de pana la 100kg. Vehiculul cantareste doar 14kg ceea ce inseamna ca poate fi luat oricand, oriunde.


Iti aduce bucurie si ofera siguranta
Are sistem dublu de franare (pe roata anterioara si pe cea din fata) Distanta scurta de franare pentru un condus in siguranta
Roata din spate este dotata cu un disc mare, perforat cu o mare putere de franare, in vreme ce roata din fata este echipata cu un sistem regenerativ E-ABS, care impiedica blocarea rotilor. In momentul in care se franeaza cele doua sisteme se activeaza unul dupa celalalt. Astfel, distanta de franare se scurteaza pentru o oprire in siguranta.


O noua generatie de roti pneumatice de 8.5" Mai confortabile, mai putine neplaceri
Rezistenta si robustetea scooterului Electric Xiaomi Mi Pro 2 sunt imbunatatite, ca de altfel si optimizarea cauciucurilor. Durabilitatea rotilor de 8.5" a fost crescuta de pana la trei ori. Si de aceea, calatoriile au devenit confortabile nu doar pe drumurile drepte ci si pe cele denivelate, nepavate (macadam, iarba, piatra cubica etc).


Far de 2W, ultra-luminos.
Nu este orbitor, ofera o lumina confortabila
Lumina oferita de noul far de 2W imbunatateste siguranta utilizarii scooterului Electric Xiaomi Mi Pro 2 pe timp de noapte. In plus, unghiul de iluminat este reglat astfel incat sa nu-i orbeasca pe ceilalti participanti in trafic.


Stop imbunatatit
Mai mare si mai stralucitor
Cand farul este pornit, se aprinde si stopul automat. Iar daca levierul de frana este actionat, stopul incepe sa lumineze intermitent astfel incat autovehiculele sau pedestri aflati in spatele tau sa fie avertizati. Totodata, stopul este reflectorizant pentru o calatorie in siguranta.


Lumini reflectorizante in fata, spatele si partile laterale.
Vizibilitate ridicata, inseamna o siguranta mai mare
Luminile reflectorizante au fost adaugate in fata, spatele si lateralele vehicului, pentru ca acesta sa devina mai vizibil in timpul noptii, iar tu sa poti calatori in siguranta.
Aplicatia Mi Home, asistentul tau pentru conducere smart
Scooterul Electric Xiaomi Mi Pro 2 poate fi conectat la aplicatia Mi Home prin intermediul Bluetooth astfel ca il poti bloca/debloca, monitoriza informatiile legate de calatorie (distanta, viteza, energie baterie) sau sa personalizezi setarile vehiculului. De asemenea, te poti bucura de noi caracteristici prin intermediul actualizarii aplicatiei.
FBC4025GL
2 Produse

Fisa tehnica

Greutate
14 kg
Dimensiuni
118 X 43 X 113cm
Material
Aliaj de aluminiu
Pachetul continue
Scooter Electric Xiaomi Mi Pro 2, Adaptor, Cheie Hexagonala, 5 Suruburi, Roata De Rezerva, Manual De Utilizare
Viteza maxima
25km/h
Timp Incarcare Completa
8-9 Ore
Putere motor
300W (Putere Maxima 600W)
Capacitate baterie
474Wh/12800mAh
Display
Multifunctional
Dimensiune Roti
8.5"
Greutate Maxima Suportata
100kg

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
0