• -50%
Umidificator Baseus Time Magic Box- 550ml – alb

Umidificator Baseus Time Magic Box- 550ml – alb

Umidificator Baseus Time Magic Box- 550ml – alb

52,45 lei Economiseste 50%
104,90 lei
cu TVA
Umidificator Baseus Time Magic Box, 550ml (2000mAh) – alb
Cantitate

 

Siguranta

 

Transport rapid

 

Retur

Asigurați umiditatea optimă a aerului cu umidificatorul Baseus
Umidificatorul de aer Baseus este un dispozitiv practic care vă va ajuta să aveți grijă de sănătatea voastră și, în același timp, să serviți ca o lampă practică de noptieră. Rezervorul de apă cu o capacitate de 550 ml asigură o muncă eficientă până la 8 ore. Ușor de utilizat, ușor, portabil și cu funcție de aromoterapie - umidificatorul Baseus vă va oferi aer umidificat optim și relaxare oriunde doriți.

Spune adio problemei aerului uscat
Aerul prea uscat afectează negativ sănătatea umană. Umidificatorul Baseus vă va ajuta să rezolvați această problemă rapid și eficient - volumul de ceață de apă emis de acesta este de 60 ml / h. Datorită acestui fapt, puteți avea grijă de calitatea aerului din apartamentul dvs. și vă puteți bucura de o dispoziție bună.

Orele lungi de lucru
Rezervorul de apă cu o capacitate mai mare de 0,5 l garantează o durată lungă de funcționare. Nu mai trebuie să schimbați apa la fiecare câteva minute. Umidificatorul este disponibil în 2 versiuni - fără baterie, alimentat prin cablu USB-C și, de asemenea, cu o baterie suplimentară de 2000 mAh pentru o funcționare confortabilă și fără fir. Alege modelul potrivit pentru tine!

Siguranță
Umidificatorul Baseus este echipat cu o protecție specială împotriva supraîncărcării și descărcării - se va opri automat dacă este necesar. Așadar, îl puteți conecta la sursa de alimentare și puteți părăsi casa fără teamă - în acest timp va umezi în siguranță aerul și vă va face să vă simțiți confortabil și să vă simțiți bine atunci când vă întoarceți.

3 moduri de umidificare
Cu ajutorul cadranului încorporat, puteți alege dintre 3 moduri de umidificare disponibile:
Dublu spray - indicat de iluminarea albastră .
Alternativă la modul de pulverizare - Semnalizată cu cyan style = "font-weight: 400;"> iluminare.
Mod de pulverizare ocazional - indicat de iluminarea de fundal verde .
Adaptați în mod liber spray-ul de apă la nevoile dvs. - cu umidificatorul Baseus veți crea un mediu sănătos, cu niveluri optime de umiditate a aerului.

2in1 - hidratant și aromatizant
Dacă prețuiți aromoterapia, cu siguranță veți fi încântați să știți că umidificatorul Baseus va funcționa bine și ca aromatizant. Adăugați uleiurile esențiale preferate în recipient și bucurați-vă de un moment de relaxare după o zi lungă, obositoare.

Lumină de noapte practică
Lampa încorporată emite o lumină caldă, blândă, care favorizează relaxarea. Este ideal atunci când vrei să te relaxezi înainte de a dormi sau când vrei să creezi o dispoziție confortabilă în cameră. Cu dispozitivul Baseus veți combina plăcutul cu utilul - vă veți oferi dvs. și celor dragi aer umidificat optim, creând în același timp o atmosferă plăcută și caldă.

Ușor de folosit
Utilizarea umidificatorului este extrem de ușoară. Pur și simplu turnați apă în recipient, conectați-o la sursa de alimentare (sau utilizați-o fără fir dacă aveți un model cu o baterie încărcată) și apăsați butonul de pornire. Apăsând-o puțin mai mult, puteți aprinde și opri lumina separat. Calea către aerul umidificat optim este extrem de simplă - Baseus vă face viața cât mai ușoară posibil!

Profitați de tehnologia modernă
Vibrațiile cu ultrasunete permit o ceață de apă uniformă și cu volum mare. De asemenea, previn condensul - astfel veți evita umezeala din pereți și mobilier. Umidificatorul este, de asemenea, proiectat pentru a minimiza riscul de scurgere. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la starea apartamentului dvs. - Baseus oferă o umidificare eficientă și sigură.

Design simplu - multe beneficii
Datorită designului simplu și a dimensiunii reduse a umidificatorului, îl puteți folosi aproape oriunde. Puteți să îl mutați cu ușurință între camere acasă sau să îl luați cu dvs. într-o călătorie. Cu ajutorul acestuia, nu numai că veți avea grijă de umidificarea corectă a aerului din apartament, dar veți crea și un mediu optim, confortabil la locul de muncă și chiar veți avea grijă de starea pielii.
DHSG-B02
13 Produse

Fisa tehnica

Culoare
alb
Material
PC + ABS
Codul produsului
DHSG-B02
Mărimea
136 x 102,5 mm
Tensiune de intrare
DC 5V / 1A
Capacitatea bateriei
2000 mAh
Putere
3W
Interfață
Tipul C
Capacitatea rezervorului de apă
550 ml (max.)
Moduri de pulverizare
Pulverizare dublă / alternativă / intermitentă

Referinte specifice

chat Comentarii (0)

Customers who bought this product

0